25 november 2014

Wrap it up

Bre på en god röra - t.ex hummus - på ett wrapbröd som har värmts snabbt i stekpanna/ugn. Toppa därefter brödet med bitar av ugnsrostade rotfrukter och grönsaker - t.ex. lök, paprika, sötpotatis etc. - som blandats med olja och därefter bakats i ugnen på 225 grader i ca 20 min.
Avsluta med t.ex. stekt, rökt tofu, falafel eller något annat gott som finns att tillgå hemma. Vik ihop brödet och fäst ev. ihop det med några tandpetare. Avnjut!
Glutenfritt (Använd glutenfritt bröd). Mjölkfritt (Använd mjölkfritt bröd samt röra). Vegan (se "mjölkfritt").

Wraps är perfekt att göra då en vill rensa i kylen, frysen och skåpen. Eller bara vill ha en enkel lunch eller matig frukost.

Här tog jag och tärnade upp de grönsaker jag hade hemma, bredde på en tomathummus och toppade rester av stekt rökt tofu. Väldigt enkelt, men smakrikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar