13 februari 2012

Vårfil

Trots att halva februari återstår så känner jag för att invigda våren lite i förväg, detta i form av "Vårfil". 

Sedan tidigare finns Vinterfilen här på bloggen. Båda varianterna är goda, men vårfilen är färggrannare och känns därför med uppiggande.

Vårfilen är jättegod med kombinationen nektarin, kiwi och valnötter är jättegott. Fräscht, lite sött och nötigt i en härlig symfoni tillsammans med en god och krämig yoghurt eller filmjölk. Jag tycker fjällfilen är god med sin lite kittlande känsla då den kommer in i munnen, men även soja- eller havreyoghurt är gott att använda.

Idag väntar en relativt lugn dag med plugg och lite annat som måste tas itu med. Jag önskar er en underbar dag och hoppas att ni får en härlig start på ännu en vecka. Ta det lugnt på vägarna om ni ska ut på de i dessa sportlovstider. Kram.

Vårfil - 1 skål
  • 1 kiwi, skalad och tärnad 
  • 1 nektarin/persika, urkärnad och tärnad 
  • 1 msk valnötter, grovhackade
Blanda kiwi, nektarin och nötter. Toppa (mjölkfri) fil/yoghurt med frukt- och nötblandningen. Komplettera ev. med en god müsli eller flingor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar